Läs-A-Lot sommar 2016

 
 
Yey! En till tävling precis när jag har semester dessutom! Är det inte helt fantastiskt! Funderar på att ha samma hög plus lite till då rå men ett inlägg kommer om TBR alltså vad jag ska läsa inom kort!
 
Klicka på bilden så kommer du till Nelly!
 
JÄTTEKUL!
 
 
 
 
 

Ett liv i spillror av Nicole Löv

Då så har jag fått äran att recensera del 2 i den här serien om psykologen Isabell och hennes ruggiga liv. Isabell har blivit tillfångatagen efter uppgörelsen i förra boken. Hon ska här i del 2 hjälpa Alex att en gång för alla krossa hennes egna pappa. Johan blev skadad i förra boken och vaknar upp på sjukhuset. Hans flickvän Emliy hjälper honom att må bättre men det enda han kan tänka på är Isabell och han hoppas att hon har det bra där hon än är. En ny polischef börjar på Johans avdelning som Johan fattar tycke för. Jim heter han och verkar vara helt okej. Eller???
 
En mycket spännande, relativt lätt läst bok som jag gillade super mycket och längtar redan efter del 3 som ska komma i höst någon gång. Läs den här serien om du vill ha extra spänning från sida till sida.
 
 
 
 
Från bokens baksida:
Isabell är en stark och självständig kvinna som bär på ett mörkt förflutet. Hon är rikemansdottern som lurade döden och har sedan dess levt sitt liv på flykt. Just som hon vågar börja tro på livet igen kastas hon rakt i armarna på de män som jagat henne under alla år och hon är åter tillbaka i helvetet. För att överleva i denna värld behöver man total fokus, men Isabell börjar vackla när känslorna tar över. Kärleken till Max, den man hon en gång förlorade är det som får henne att fortsätta sin kamp när hon kidnappas av gängledaren Alex, samma man som hon en gång litade blint på. När Isabell ställs inför ett omöjligt uppdrag sätts ett pris på Max huvud och hon vet vad hon måste göra, oavsett priset hon kommer få betala. Kan Isabell lura ödet med livet i behåll ännu en gång och hur många måste dö på vägen?
 
 

Sommarläsgningstävlingen! Inlägg 2, 21 juni

Har ju börjat som Egget håller i. Än går det trögare än tåget här. Jag vill läsa såå mycket och så slutar det bara i ett 20 sidor per dag. Retligt värre. Men snart S E M E S T E R!!! Jag ska läsa ikapp aom fasen då!
 
Här är i alla fall en del hög i mitt läsande till tävlingen!
 
 
 
Ska plocka i hop en hög till sen en drös med eböcker också!!