Bara människor av Anne Liljeroth

Fick denna bok av författaren själv. Jag älskar att få böcker och läsa de och sedan recensera de. Det är så rogivande och roligt. Även när jag får från förlagen gillas. Väldigt tacksamt för mig som är bokälskare.
 
Den här boken hade jag också svårt att komma in i från början men när väl historien tog form så kunde jag inte släppa den. Jag tror det handlade om att det blev för rörigt i min lilla planet där uppe för att hållla reda på alla människor som var med i historien. Huvudpersonen heter Saga och sedan handlar det mest om hennes hus där hon bor och är fastighetsägare. Tänker inte berätta så mycket mer. Men bra är boken så läs den om du vill ha spänning!!
 
 
Från bokens baksida:
När Saga Widerbäck bestämmer sig för att göra upp med sitt förflutna så gör hon det med besked. Hon köper helt sonika hela det hyreshus som för henne är förknippat med flera barndomstrauman. Väl på plats möter hon personer som hon har haft svårt att glömma, som har påverkat hennes livsval och självbild.
    Saga flyttar hem till sin barndomsstad med en plan. En plan för hur hon ska få dem att minnas, få dem att se henne som den hon är idag.
 
Men saker och ting blir inte riktigt som hon tänkt sig.
 
5 av 5 G får denna.