Nytt år på ingång!

Ja herregud vad tiden rinner iväg. 2016 är på ingång. Jag är skitnöjd med bokåret 2015. Klarade ju 80 böcker och det känns suveränt. Hade ju några andra utmaningar som jag INTE klarade av i år. 2016 tänker jag bara ha någon utmaning så jag vet att jag kommer fixa den. Frågan är bara vad för utmaning jag ska gå med i. Hur tänker ni andra med bokutmaningarna? Jag såg någon på Facebook som var en lista och den funderar jag på. Tips tas tacksamt emot. 
 
 
 
Sen har jag tänkt att blogga oftare som vanligt. Men ibland har man ju helt enkelt ingen lust och läsningen ska ju vara roligt. JAG ÄLSKAR ATT LÄSA! Jag är slalom läsare och det tänker jag fortsätta med. 2 eböcker har jag oftast igång. En på Mofibo där jag är medlem för 99 kr per månad. Sen läser jag i Play Böcker också. Oftast till bokcirkeln jag är med i på Facebook. Sedan ofta 2 eller 1 pappersbok med. Skönt med variation ju!
 
Nå ja. Ha nu ett rktigt gott slut på er allihopa och NJUT av dagen!
 
 

Äntligen!

Så klarade jag läsutmaningen på GoodReads för i år att läsa 80 böcker på ett år! Känns bra! Men nästa år blir det ett mindre antal. Mot slutet nu blev det lite stressigt plus att boken jag hade inte va som jag tänkt.
 
 

Allt som glimmar av Terese Marvelin

Den här boken är Tereses andra bok hon skriver och som vanligt är den väldigt snabbt utläst och BRA! Handlingen flyter på och man vill gärna veta hur det går för Cornelia när hon ska gifta sig i Skottland. Eller ska hon? Jag säger bara två ord: LÄS DEN!
 
 
 
Från bokens baksida:
Cornelia har ett fint jobb med en skrytsam lön. Hon arbetar tätt ihop med sin bästa vän och hon är upp över öronen förälskad i Jonas. Hon ser fram emot att gifta sig med honom. Bröllopet ska dessutom, helt i enlighet med hennes önskemål, ske i Skottland. Allt känns verkligen perfekt.

Men ett slumpartat möte med den äventyrliga och fascinerande Alec förändrar allt. Cornelias trassliga bakgrund gör att hon identifierar sig med Alec och hans bohemiska livsstil men lögner föder lögner och situationen blir snabbt ohållbar.

Med det stundande bröllopet har hon inte mycket tid på sig att reda ut hur hon egentligen vill leva resten av sitt liv. 

Boken är en fiktiv historia och är till för dig som precis som Terese Marvelin älskar att läsa om kvinnliga huvudkaraktärer med problem om allt från brända rostmackor och jobbiga grannar till olycklig kärlek och vänskapssvek. Boken kommer att erbjuda en flykt från din egen vardag till en plats och ett liv som både roar och oroar.