Hemligheternas skafferi av Caroline Säfstrand

Åh. Snyftbok. Jag brukar inte tjuta till böcker men den här berörde! Berörde och omrörde och åh så bra den var. Ina och Erik handlar den om och de är barnlösa och lever ett stillsamt liv. Ina psykolog och Erik jobbar på bank.Ina får reda på att hon är cancersjuk och börjar då ta reda på sitt ursprung. Hon får upp minnesbilder som hon inte riktigt förstår och söker febrilt efter hennes sanning.
 
Jag lovar att hon finner sanningen. Och ååååh så bra den här är. Den går snabbt att läsa och man vill bara läsa och läsa för att se hur den slutar.....
 
 
LÄS DEN!!
 
 
 
Så klart får denna 5 av 5 gripar med!!! 
 
 
 
 
 

För evigt av Anna Todd

Då har jag läst ut den sista delen av serien after som just heter "För evigt" så sorglig och så bra på en och samma gång. Tessa blir Tessa och inte Hardins Tessa och Hardin förstår ett och annat han också. Båda växer till härliga människor och boken är sååå bra för att avsluta serien. Helt perfekt på alla sätt och vis. Och jag tror du måste läsa hela serien själv för att förstå vad jag menar.
 
 
MEN DEN ÄR SKITBRA!!!
 
 
 
 
Hela serien en total 5a så klart!!!
 
SÅ LÄSVÄRD!!
 
 
 
 

Röda skyar av Madelene Lundvall

Den här boken var mycket efterlängtad av mig. Första delen älskade jag och den här del 2 är absolut lika bra som del 1.

 
Många dialoger och Ossian och Kastio ryker ihop i var och varannan mening. Det är så roligt att höra deras käbblande med varandra. Samtidigt som de prövas hårt i slutet av boken och lär sig på något
 sätt att ändå försöka samarbeta med varandra för Melindas skull.
 
Melinda börjar lära känna sig själv mer och mer och får lära sig att försvara sig själv med hjälp av Kastio som älskar henne från månen och tillbaka. Han gör allt för henne och hon misstror honom gång på gång.
 
 
Den är enkel att förstå och vääääldigt spännande. Jag ville absolut inte att boken skulle ta slut.
 
Superbra bokserie som jag tycker ni ska läsa!!
 
 
 
5 av 5 gripar får den av mig.