Prodigy av Marie Lu

Har hunnit med att läsa ut en ebok i veckan i alla fall. Den andra, spännande delen av Marie Lu´s trilogi. I den här var det händelser och fartfyllt rätt igenom varenda sida. Den gick väldigt snabbt att läsa och jag gillar Day mer och mer. Vill man läsa en triolgi med fart och fläkt så är det denna triologi helt klart läsvärd!! Supertack även till Modernista för recexen. 
 
 
 
Från bokens baksida:
 
En vecka har gått sedan June och Day med nöd och näppe lyckades fly från Los Angeles och Republiken med livet i behåll. Day antas vara död efter att ha förlorat sin bror till en avrättningspatrull som trodde att det i själva verket var honom de tog livet av. June är nu Republikens mest eftersökta förrädare.
Desperata efter hjälp vänder sig June och Day till Patrioterna - en rebellgrupp som vigt sina liv åt att få Republiken på fall. Men går det att lita på Patrioterna? Eller har dessa, utan att inse det, själva blivit brickor i det mest skrämmande av politiska spel?
 
Bokform: Ebok
Betyg: 5G
Språk: Svenska
Sidantal: 316
ISBN: 9789198182002
Förlag: Modernista

En SmakBit På Söndag - Champion

 
 
Jag hinner verkligen knappt med bloggen nu. Jobbar och är trött på eftermiddagarna och helgerna går åt till läsning. Men läser gör jag och här kommer bok 3 av trilogin som Marie Lu har skrivit. Champion heter den sista delen och jag började med den i torsdags. Ruskigt bra den!
 
 
 
 
 

En enda natt av Simona Ahrnstedt

Då har jag läst ut denna härligt sensuella, braiga bok. Spänning och kärlek från början till slut. Jag gillade boken massor. Ville inte att den skulle ta slut men sånt är ju livet. Hoppas Simona skriver fler såna här böckeposition i  Jag kommer att läsa varenda en!!

Från bokens baksida:
Natalia De la Grip är en av Sveriges skickligaste finanskvinnor. Hon är född in i elit och överklass men har alltid gått sin egen väg.Sedan fästmannen lämnade henne är Natalias enda mål en ledande position i familjens imperium.
    David Hammar är arbetarsonen som blivit en förmögen riskkapitalist, beundrad och avskydd, ökänd och omskriven. Nu är tiden inne för David att nå sitt mål och krossa familjen De la Grip. Det är en kupp han planerat sitt liv.
    När David och Natalia möts över en affärslunch i ett somrigt Stockholm är båda oförberedda på attraktion som uppstår. Natalia vet att hennes familj hatar honom men hon vet inte varför. David har sin agenda klar. Mot sin vilja dras de till varandra och upplever en natt som ingen av dem kan glömma. Men relationen är otänkbar. De är firnden. Det var bara en enda natt. 


5G i betyg