Fel ordning!

Ibland blir jag lite smått tokig på mig själv. Fick en bok av mamma som hette Hitta vilse och skriven av Carin Hjulström. Började läsa i den och fick sedan höra att det är del 2 i en fristående serie. Morr. Jag är sån som typ MÅSTE läsa böckerna i den ordning som är. Varför kan man då inte ta reda på mer fakta om böckerna/boken innan man öppnar den? Så tänker jag i alla fall göra hädanefter!! Dock var dessa böcker gulliga och bra. Del ett har jag ju precis börjat med nu så en bättre resension kommer vart efter!!

Kram Cissi

Lite stolt

Är jag över min minsta son Linus. Han kan redan skriva sitt namn och fyller 5 i januari 2013! Duktigt tycker jag! Här är bildbevis:

 
 
Imponerande!!!
 
Här är go killen nyklippt:
 
 
 
Mår inte riktigt bra men är starkt på väg tillbaka igen! Känns skönt att kunna andas ordentligt!
 
Kram Cissi

På väg tillbaka!!!

Tänk vad en dos med kortison kan göra. Får 5 prednisolon i 5 dagar redan första dagen jag tog de orkade jag mig in i en dusch och idag som var dag 2 med dosen har jag orkat plocka lite i hemmet med. Känns skönt att vara på bättringsvägen i alla fall.
Här blir en lugn och skön bok-titta tv-wordfeud kväll. Förresten om ni vill spela wordfeud med mig så är nicket frugrip!!

Vad gör ni denna lill lördag???

Kram Cissi