FredagsFråga vecka 17

BokHora kör på med sin lilla roliga fredagsfråga och som jag alltid kör lite efter fredagen haha. Men här är frågan:
Vad gillar du för skräp?
 
I bokväg då menat antar jag! Jag läser ALLT! Samlar och vill gärna ha HELA bokserier typ nu är jag inne på att köpa ALLT som Anna Jansson har, ni vet Maria Wern, i bokform. ÄLSKAR svenska deckare och krimmare! Så det så!
 

Beautiful creatures av Kami Garcia & Margaret Stohl

Mörka drömmar, livsfarlig kärlek. Det kan jag verkligen hålla med om. Hade faktiskt inga höga förväntningar på den här boken men blev glatt förvånad över hur spännande den var och hur lätt jag tog mig in i handlingen. Ruskigt bra och jag gillar Lena som inte direkt är någon vanlig tjej som Ethan förälskar sig i.
 
 


Från bokens baksida:När sextonårige Ethan möter den nya tjejen Lena, inflyttad till lilla sydstadssamhället Gatlin, slår det gnistor. De dras obevekligt till varandra, men deras kärlek är farlig och hotar att avslöja mörka hemligheter ur det förflutna. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i Lena. Hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta...Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp kampen mot de onda krafterna.
 
5 av 5 gripar!!

Tids brist

Lovar att uppdatera bättre, när tid finnes men jag har inte läst ut någon bok ordentligt än håller på i sluttampen av Beaufitful Creatures så har ni tur kommer en liten recension om den underbara boken imorgon.
 
TJING!