EnSmakBitPåSöndag - I dina ögon

 
 
Söndag igen. Veckorna går. Imorgon blir det jobb igen efter denna långa sjukskrivelse. Känner mig skaplig nu i alla fall så vi kör på. Det roligaste är att lillkillen insjuknade i feber, hosta och snorig näsa igår. Men tur han har en pappa som får hjälpa till att ha hand om honom imorgon i alla fall för nu måste jag jobba.
 
I alla fall till boken...det här är en författare jag INTE har läst nåt om innan. Gillar boken massor och påminner om en typisk amerikans serie eller är jag helt ute och cyklar nu?? Ni som läst den....håller ni med mej???
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiggaren av Sofie Sarenbrandt

En minst lika bra bok som den innan "Avdelning 73", fast jag sträckläste inte denna dock. Hamnade i någon form av svacka och vart ju sjukskriven en längre tid så jag läste när jag orkade. 
 
Den här boken är också en topp bok av Sarenbrandt. Men den va inte lika bra som den innan dock. Fast jag gillade att det inte var som jag trodde. Men vill inte avslöja allt för mycket i denna. I fall inte nån av er har läst den än. Men en kanonbok och jag vill ha fler av Sofie som handlar om Emma Sköld. Snälla. Jag tänker inte skriva så mycket om vad som händer i denna bok mer än att det handlar om ett ämne som är aktuellt fortfarande. Tiggare. Sedan avslöjar jag inte mer utan LÄS DEN SJÄLV! Den än så länge sista delen i polisserien om Emma Sköld!
 
 
SÅÅ BRA!!
 
 
 
 
 
Från bokens baksida:
 Tiggaren tar vid där Avdelning 73 slutar. Det är en skrämmande aktuell och spännande roman om maktövergrepp på samhällets mest utsatta.  Flera tiggare dödas i Stockholm. Men det som vid första anblicken verkar vara en psykopatisk seriemördare, visar sig snart vara del av en kallt beräknad plan på strukturell nivå. Oavsett om Tiggaren läses som en fristående deckare eller en fortsättning på Avdelning 73 och Visning pågår kommer läsaren att få ta del av Emma Skölds starka och rättmätiga hämnd.
 
 
 
 
 
BokTyp: EBOK
Betyg: 5G (Brutal, hämndlysten och bladvändare)
Språk: SVENSKA
Sidantal: 389
ISBN: 9789188171115
Förlag: Bookmark Förlag
 
 
 
Tack förlaget för recexet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avdelning 73 av Sofie Sarenbrandt

Ja den här är TOPP bäst av böckerna om Emma Sköld anser jag. Den här KUNDE jag verkligen INTE lägga i från mig och läste ut den på en hel dag. Det händer inte jätteofta vill jag lova. Men ack så bra. Emma vaknar ju upp efter att ha legat i flera månader i streck i koma efter hästolyckan hon var med om. Inget är sig likt tycker Emma. Alla beter sig konstigt. Hennes bebis är inte längre en bebis utan en liten gullig flicka. Emma har missat Ines första halv år och det tycker INTE Emma om. 
 
Jobbigt läge att alla tror att man aldrig mer kommer att vakna upp och så gör man äntligen det.
 
Boken är ruskigt spännande och som sagt så sträckläste jag denna. Ville inte sluta när jag väl börjat. Bästa delen i denna serien. HELT KLART!!
 
 
 
 
 
Från bokens baksida:
Kriminalinspektör Emma Sköld vaknar på sjukhus efter fem månader i koma. Det sista hon minns är att hon lämnade sin fyra veckor gamla dotter och åkte till stallet för att rida.Under Emmas frånvaro har hennes sambos förra flickvän tagit på sig rollen som ny mamma. En uppgift hon trivs alltför väl med. Emma försöker febrilt tvinga fram minnen av ridolyckan och blir alltmer övertygad om att ett brott har begåtts. Men vem skulle vilja henne något illa?Så länge Emma befinner sig på intensiven är säkerheten rigorös, men när hon flyttas till avdelning 73 kan vem som helst komma henne nära.
Avdelning 73 är en ny och krypande kuslig deckare av Sofie Sarenbrant. Det är den fjärde fristående boken om kriminalinspektör Emma Sköld.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BokTyp: EBOK
Betyg: 5G (Fartfylld, spännande och välskriven)
Språk: SVENSKA
Sidantal: 364
ISBN: 9789187783227
Förlag: Massolit Förlag
 
 
 
Tack till förlaget för recexet!