Blodlokan av Louise Boije af Gennäs

Har verkligen ett härligt bra läsflyt nu. Känns perfekt.

Den här boken är spännande. Ibland vet man inte vilket som är sant eller om Sara håller på att bli galen, galen, galen. 

Psykologisk thriller om den lilla människans kamp mot makten

Efter att Saras pappa dör i en mystisk eldsvåda flyttar hon från Örebro till Stockholm för att starta ett nytt liv. Till en början går allt nästan för bra: kaféjobbet byts mot en anställning på pr-byrå och det torftiga rummet i förorten ersätts av en lyxig lägenhet på Östermalm.  Men snart utsätts hon för märkliga och obehagliga händelser, och hotet mot Sara och hennes familj känns alltmer påtagligt. Det blir uppenbart att någon tror att hon har den avgörande nyckeln till något viktigt men vem? Och till vad? 
Nervkittlande, skicklig och förvirrande

4 av 5 gripar


Någon att dö för av Yamile Andreasson

Då har jag läst ut del 3 i denna eminenta serie som jag inte vill tar slut någonsin. Denna del förvånade mig verkligen. Och då speciellt det minst sagt oväntade slutet. Herregud säger jag bara. Jag minns jag skrev en kommentar till min bokvän när jag läst färdigt...."Meh....slutet...." Helt outstanding otippat.

I alla fall.....

Handling

Isabella och David är fortfarande lyckliga tillsammans tjugo år efter Valeries födsel. Men lyckan verkar få ett abrupt slut när dottern hamnar i ett gisslandrama, kidnappas och riskerar att mista livet.  

Deras enda hopp att finna dottern är polismannen Chris Coppola som leder sökandet efter Valerie. Men i sitt sökande inser inte Chris hur mycket som kan komma att stå på spel för dem båda ju närmre han kommer sanningen och finnandet av Valerie.  

Någon att dö för är tredje delen i serien När livet brinner.


Först blev jag lite förvånad över att denna del handlade om deras barn men sen blev det minst sagt lika bra som de andra delarna. Och jag lovar dej. Du blir inte besviken!!!


Förförisk, fantastisk och alldeles outstanding!!!!!

5 av 5 gripar


När jag ser dig av Yamile Andreasson Del 2 #närlivetbrinner

Då sträckläste jag ut del 2 i denna härligt kittlande serie.

Efter händelsen i gallerian försöker Isabella finna en väg tillbaka till vardagslivet. När hon äntligen är redo att lämna sjukhuset och återvända till sin familj, kliver David åter in i hennes liv. Isabellas tillvaro sätts ännu en gång i gungning när David lockar med vänskap, men även kärlek.

Snart nog tvingas hon ta ett beslut och välja mellan sin ungdomskärlek och David, men även de känslor som han skapat inom henne. Ett beslut som nu tretton år senare åter kommer att sätta hennes liv i kaos.


Kommer kaoset att lägga sig? Hur ska Isabella fixa detta?


Alltså jag älskar denna serie. Jag har 3an men vill suga på karameller ett tag till. 1an vart underbar men 2an slår allt. Hur ska då nästa va? Det brinner i mina förväntningar nu!!


LÄS!!
5 av 5 gripar

Familjär, händelserik och bladvändare