En morsdagpresent

Som jag fick av min 7åring som han hade gjort i skolan passar perfekt som bokmärke!
 
Visst är den fiiiin????
 
 
 

Havrefarsan av Leffe Delo

Den här boken fick jag både skratta av och rynka lite på näsan av. Vem har inte haft tonårsbarn och kommer att få snart igen?? Dock det där med hästar har jag ingen förståelse för. Men det är enbart för att jag är allergiker och har bara gillat hästar innan jag fatta hur sjuk jag blev av de. Jag var ju kär i en kille som hängde i stallet haha men fy farao. Åter till boken. Den är helt okej.Många säger tragisk men jag säger så som livet är och ska va om man är pappa till ett barn med hästar. Boken har kärlek och lite spänning och jag GILLAR det jag har läst i alla fall! Språket är helt okej för att vara en farsa med tonåringar =) Men mitt motto beträffande hästar: LEK INTE MED MATEN =)
 
 
Från bokens baksida:
En pappa som undrar vad som hände. En upprorisk tonårsdotter som älskar hästar. Det kan bara gå åt helvete.

En bok om hästar och kärlek, om samarbete och motarbete. Med humor och allvar ger Leffe Delo farsor och morsor handfasta råd på vägen.

Leffe Delos öppenhjärtiga och självutlämnande skildring av relationen med den hästintresserade tonårsdottern varvas med andra inte sällan självbiografiska historier om föräldraskapets alla utmaningar. Han blandar originella anekdoter om högt och lågt med en blixtrande självironi och en observationsförmåga som är få förunnad.
 
 
 
BokTyp: Ebok
Betyg: 4G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 216
ISBN: 9789187049859
Förlag: Bullet Point Publishing
 

Hotfullt paradis av Nora Roberts

Är med i en bokcirkel på fejan och där röstar vi varje månad fram "månadens" bok. Förra månaden blev det en bok med allas våran Nora Roberts som heter Hotfullt paradis. Trodde ju att jag hade den hemma men dock fick jag beställa den. Begagnade böcker finns superbilligt på bokborsen.se så jag fick betala hela 66 kr för denna 470 sidors bok. 
Vad tyckte jag om den då? 
Den va lite seg i början men blev bättre framåt slutet och andra halvan. Mer spännande och action där. Men gillar den röda tråden och handlingen är bra från början till slut. Sex scener finns =) sånt gillas. Intrig finns. Sånt gillas. Kääääärlek finns. SÅNT GILLAS! Spänning och mord finns. Ja kort sagt har denna bok allt!! SÅNT GILLAS!!
 
Denna verkar dock inte finnas på de stora bokhandlarna så någon länk dit gick inte. Men tipsade precis om bokborsen så klicka dig in där och se vad du kan hitta :-)
 
 
Från bokens baksida:
 
PARADISET - det var hennes barndomshem, det var bär hon tillbringat de svåra uppväxtåren efter moderns oförklariliga försvinnande. Jo Ellen Hathaway, som nu är framgångsrik fotograf och reser över hela världen, trodde att hon för alltid lämnat den platsen bakom sig.
    Så börjar någon skicka foton, närbilder av hennes själv, tagna med dold kamera. Hon grips av panik, men sansar sig och intalar sig att fotografen är någon okänd beundrare. Så kommer brevet med det mest chockerande innehållet, ett foto av hennes sedan länge försvunna mor - naken, vacker, och död. Jo Ellen bryter samman, men beslutar sig så för att återvända hem till ön utanför Georgias kust.
    Barndomshemmet är nu hotell och drivs av hennes bror med hjälp av fadern, systern och en avlägsen släkting, och Jo dras åter in i den kompicerade familjemönster hon försöker glömma. Hon återupptar kontakten med några gamla vänner och känner sig så småningom lugnare och säkrare. Paradiset visar sig vara den allra farligaste platsen....
 
 
BokTyp: PappersBok.
Betyg: 4G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 470
ISBN: 9143041477
Förlag: Bonnierförlagen