Resan tillbaka av Karina Johansson

En resa bakåt i tiden. Kan det verkligen vara möjligt va? Ellinor får va med om att resa inte bara en utaan två gånger tillbaka för att rädda vissa människor. Olga är mormodern som är lite häxaktig kan man säga och vet hur hon ska få Ellinor att hjälpa till.

Men även när man reser tillbaka i tiden så har man känslor. Den lilla detaljen missade visst mormor. 

Åh så bra den här är. Så spännande och ibland vill man bara skrika åt Ellinor Neeeeeej!!!! Känn inte såååå.... Men historian blir tillslut bra för alla parter....eller???

Mitt omdöme: Kärleksfull, spännande och oförutsägbar.

5 av 5 gripar!!


Se upp med vad du önskar av Eva Swedenmark

Denna har jag verkligen sett fram emot att läsa. Del 2 om de fyras gäng och den va precis så bra som jag förväntat mig. Vi får fortsätta följa Garbo, Pamela, Ingalill och Anita. Anita som fick sin dotter tillbaka miste dock sin man. Han dog dock inte men tänker inte avslöja allt. Anita önskade ju mycket.

De lyckas igen stöta på Nippe/Nicke under ganska lugnare omständigheter och han får sig en rejäl näsbränna. Kanske önskade sig även den herrn sig kite för mycket???

En härligt fartfylld bok som slutar med ett leende.

5 gripr av 5 möjliga. Vad läser ni??
Älskar att få recex!

Ja det är så uppskattande. Jag har förr varit efter i recexhögen men i år ska jag verkligen ha koll på alla och läsa ut eftersom jag får de.

Nu har jag 3 st och ska inte be om fler förrän de är urlästa. Det är planen iaf. 

Har ni läst nån av de?