Sveket av P.C. Cast & Kristin Cast (House of night #2)

Den här tyckte jag gick fort att läsa, ändå gick det 10 dagar haha. Men det var en händelserik bok och jag tänker börja direkt med del 3. Varför i hela friden har jag inte läst denna serien förut för????? Ändå har den stått ett tag i bokhyllan med. Men nu så. 
 
Zoey börjar gilla sitt liv på Nattens hus, vampyrskolan. Hon och hennes vänner kommer varandra närmare och hon har blivit ledare för Nattens döttrar efter att Afrodite klantat sig. De får även här träffa sina föräldrar på en föräldradag. Zoeys mamma och hennes kille kommer och även hennes älskade mormor. Men det blir inte alls som Zoey tänkt sig. 
 
Det händer massor i denna bok. Hon utvecklar bekantskap med 3 killar. VI har Erik, den snygge, snälle som hjälper Zoey med mycket. Sen har vi en lärare som kallas Loren. Zoey tycker han är urläcker. Sist har vi ju den präglade Heath, från hennes människoliv. Det är ju strängt förbjudet att umgås med sina människovänner men Zoey dras till Heath dessvärre.
 
Mycket händer i del 2 här och det var många gånger svårt att lägga ifrån sig boken. 

SKIT BRA helt enkelt.
 
 
5 av 5 även denna.
 
 
 
 

Resan tillbaka av Karina Johansson

En resa bakåt i tiden. Kan det verkligen vara möjligt va? Ellinor får va med om att resa inte bara en utaan två gånger tillbaka för att rädda vissa människor. Olga är mormodern som är lite häxaktig kan man säga och vet hur hon ska få Ellinor att hjälpa till.

Men även när man reser tillbaka i tiden så har man känslor. Den lilla detaljen missade visst mormor. 

Åh så bra den här är. Så spännande och ibland vill man bara skrika åt Ellinor Neeeeeej!!!! Känn inte såååå.... Men historian blir tillslut bra för alla parter....eller???

Mitt omdöme: Kärleksfull, spännande och oförutsägbar.

5 av 5 gripar!!


Se upp med vad du önskar av Eva Swedenmark

Denna har jag verkligen sett fram emot att läsa. Del 2 om de fyras gäng och den va precis så bra som jag förväntat mig. Vi får fortsätta följa Garbo, Pamela, Ingalill och Anita. Anita som fick sin dotter tillbaka miste dock sin man. Han dog dock inte men tänker inte avslöja allt. Anita önskade ju mycket.

De lyckas igen stöta på Nippe/Nicke under ganska lugnare omständigheter och han får sig en rejäl näsbränna. Kanske önskade sig även den herrn sig kite för mycket???

En härligt fartfylld bok som slutar med ett leende.

5 gripr av 5 möjliga. Vad läser ni??