Vampire Diaries - Uppvaknandet och kampen av L.L. Smith

Då läste jag klart den boken på en vecka. Ganska lätt läst men stämmer inte alls överens med serien känns det som. Jag gillade den så där den här boken. Serien är dock mycket bättre. Handlingen i boken är spännande och händelserik men inte alls lika som serien. Man jämför ju gärna.
 

 
Från bokens baksida:
 
Elena har allt, hon är skolans populäraste tjej, den självklara ledaren, och kan få vilken kille hon vill. När hon träffar den mystiske Stefan svär hon på att hon ska få honom. Till varje pris. Men Stefan är inte den han utger sig för att vara.
 
Stefan är den enda som kan stå emot Elenas skönhet och dragningskraft. I alla fall till en början. Men Stefan bör också på en hemlighet. En hemlighet som tyngt honom i århundraden - Stefan är vampyr. Ju närmare Elena Stefan kommer ju svårare har han att stå emot henne. Trots detta är han fast besluten att skydda henne från de faror som lurar i hans förflutna.
Damon är Stefans sexige och farlige bror som drivs av sitt hämndbegär till Stefan och sitt begär efter Elena. NÄr han dyker upp ställs bröderna återigen öga mot öga - nu som rivaler om Elenas kärlek.
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: