Var lugn allt är i sin ordning av Terese Marvelin

 
 
Den här boken fick jag äran att läsa ut innan den släpptes. Den släpptes 7e Mars men inlägget här kommer något senare pga livet. Den här sträckläste jag i 2 dagar. Kunde absolut INTE lägga den ifrån mig. Ville bara veta hur det skulle gå för Rebecka och hennes nya kärlek och allt. Nog sagt är det en omtumlande berättelse men ack så bra Terese ha skivit den!! Jag vill inte avslöja allt förmycket mer än att den handlar om Rebecka, singel tjej som har en kille som bästa kompis. Sen träffar Rebecka en ny kille och hon faller pladask för James. Resten tycker jag att ni får läsa själva om i denna fantastiska, underbara, hemska bok!!! LÄS DEN NU!!!
 
 
 
 
Från bokens baksida:
 
Rebecka lever ett riktigt singelliv.
Hennes livsbekymmer sträcker sig som regel inte längre än hur hon ska undvika sin kollega Ernst som inte kan sluta flirta med henne och hur hon ska få Robin, sin bästa kompis, att inse att han borde sluta ligga runt.
En dag ser hon en man på tunnelbanan som hon inte lyckas läsa och sätta fingret på, trots sin förmåga att alltid kunna fantisera fram en främlings livshistoria. När de senare möts av en slump förstår hon snabbt att det är något mycket speciellt med den mannen och att hon måste ta reda på om hon för första gången i sitt liv träffat Honom, han som är ämnat att vända upp och ner på hennes liv.

Var lugn, allt är i sin ordning är Terese Marvelins debutroman, en historia i feel good-anda om kärlek, vänskap, svek, vardagsbekymmer och livskriser.
 
 
 
 Bokform: Pocket
Betyg: 5G
Språk: Svenska
Sidantal: 251
ISBN: 9789198222104
 
 
 
 
 
1 Pia:

skriven

Vad kul Cissi att du blev kär i James. Jag ska berätta det för Tessie för det betyder att mina råd hjälpte och att hon lyckades få till boken som hon ville. Kram Pia

Svar: Ja jag berättade det för henne själv =)Kram Cissi
CissiG

Kommentera här: