Skugghäxan av Katerina Janouch

Jag bara älskar barnmorskan Cecilia Lund. Hon är så speciell. Det här är del 9 om Cecilia och hennes familj och släkt och alltid hamnar Cecilia i blåsväder, eller någon i hennes familj. Här är det Greta en av hennes döttrar som är ute på hal is men först är Cecilia i Paris och upplever förälskelse och magi. Den här är så bra.
 
LÄS DEN!!!
 
 
 
 
 
Från bokens baksida:
Cecilia befinner sig i Paris. Hon upplever ett erotiskt äventyr och får även tillfälle att träffa eldsjälar i fråga om naturliga förlossningar. På planet hem nås hon av nyheten att dottern Gretas bästa vän - en flicka vars familjeförhållanden är allt annat än enkla - har försvunnit.
 
Cecilia slungas in i arbetet på förlossningen och familjens livsbekymmer. Sökandet efter den försvunna flickan intensifieras och Cecilia kan inte låta bli att engagera sig. Snart kryper det fram att Greta kan ha med försvinnandet att göra - vad är det hon döljer?
 
Skugghäxan är den nionde delen i serien om barnmorskan Cecilia Lund. Katerina Janouch har vunnit många trogna läsare tack vare sina skildringar av kvinnors liv och vardagens dramatik. Under 2016 är hon även aktuell med tre erotiska kortromaner.
 
 
 
 
 
 
BokTyp: Ebok
Betyg: 5G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 321
ISBN: 9789164242822

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: