You had me at hello! av Mhairi McFarlane

Slutet va bäst i den här boken där vi får följa Rachel och hennes vänner. Hon har precis gjort slut med Rhys och har svårt att glömma sin gamla kärlek Ben. Gullig bok men inte så där jätte himlastormande. Men läsvärd ändå!
 
 
 
 
Från bokens baksida:

Mitt i ett gräl under bröllopsplaneringen bestämmer Rachel att det är hög tid att slå upp förlovningen med sambon Rhys.

I förvirringen (och tequilaruset) som följer på det spontana beslutet ser framtiden minst sagt suddig ut. Ännu krångligare blir det när Rachel får höra att ungdomskärleken Ben har flyttat till hennes stad. Det är tio år sedan de senast träffades, men när Rachel lyckas planera in ett slumpartat möte med Ben väcks den gamla vänskapen till liv. Och – för Rachel – en hel del annat. Kruxet är att Ben inte verkar se Rachel som något annat än en vän. Dessutom har han skaffat sig en fru, lika sanslöst snygg som han, vilket talar sitt tydliga språk.

Bara vara vänner alltså. Inga problem för Rachel. Eller?

 

 

9789187783203

 

 

 

 

 

 
1 Kristoffer Nilsson Kampitsch:

skriven

Hej Cissi,

Mitt namn är Kristoffer, från Shpock – Streetloppis appen med fina fynd. För några dagar sedan kom jag över ett av dina bokinlägg på din blogg och tänkte att det skulle kunna vara intressant för dina läsare att höra mer om vart man kan göra billiga bok fynd eller enkelt sälja sina gamla böcker och göra någon annan glad?

Vi har utvecklat en app som redan har växt ut till en bidragande faktor i den nya second hand boomen. Shpock (“SHop in your POCKet”), är en streetloppis app för smartphone generationen som gör det snabbt och enkelt att shoppa från användare i sitt eget område.

Du kan hitta mer info om Shpock via våran blogg här: http://blogg.shpock.se/

Eller via vårat digitala nyhetsrum här:http://news.shpock.com/media#

Om du har några frågor eller är intresserad utav mer information hör gärna av dig till mig.

Ser fram emot ditt svar

Mvh
Kristoffer

Kommentera här: